Bejelentés


BARÁTOK FC. HONLAPJA MINDÖRÖKKÉ SPORT


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponHírek
Elkészült a "sárga"

"Karácsonyi szomszédolás" fedőnevű téli túrával ünneplik a "barátok" és a nyugdíjas klub a most átadásra kerülő 34 km-es túraútvonalat, melyen a szomszéd települések

Elkészült a "sárga"

"Karácsonyi szomszédolás" fedőnevű téli túrával ünneplik a "barátok" és a nyugdíjas klub a most átadásra kerülő 34 km-es túraútvonalat, melyen a szomszéd települések

tovább >>


Túraútvonal épül Szabadszálláson

Izsáktól Szabadszálláson át Kunadacs ÉK-i határáig túrista útvonalat létesít a Honvéd Nyugdíjas Klub ...

tovább >>


STRÁZSA Honvéd teljesítménytúra

Teljesítménytúrát szervez a Honvéd Nyugdíjas Klub sport és túra szakága 2014. július 5-én Szabadszálláson 15-25-35 km-es távokon. Terveink szerint évente megrendezzük a túrát....

tovább >>


Városi Napok foci

Ismét megrendezzük a Városi napok keretében a kispályás tornát hivatásos játékvezetők irányiításával...

tovább >>


Elvertük az I. helyezettet

2:1-re sikerült legyőzni a jelenlegi első helyezettet. Rendkívül szoros a bajnokság, hiszen az utolsó forduló előtt még akár 3 csapat is bajnok lehet...

tovább >>


2:2 a nyitómérkőzésen

Az első forduilóban döntetlent játszottunk az egyik esélyes ellen...

tovább >>


III. Hasslinger kupa Dunavecsén

Ismét részt vesz csapatunk a most névváltozáson átesett, őszi - tavaszi fordulós terembajnokságon Dunavecsén, ahol tavaly a 3. helyezést értük el.

tovább >>


Karancs-Medves túra

Túra szakágunk 30 km-es teljesítménytúrán vett rész a Karancs és a Medves vidékén. A túra a Somoskőújfalui határátkelőtől indult, Szlovákiában folytatódott, majd Somoskő vára, Salgóvár és a Karancs több mint 700 m-es csúcsa érintésével érkezett vissza a határátkelőhöz

tovább >>


3. helyezést ért el a csapat..

..az immár harmadik alkalommal megrendezett Zöld-Ász Vándorkupán

tovább >>


Időpont váltrozás

Sajnos a megye III.-as bajnokság kezdete előtt egy héttel készült el a sorsolás, melyből kiderült, hgogy a Szabadszállás SE. augusztus 20-án itthon játszik, ezért a kispályás tornát el kellett tolnunk 21.-ére

Időpont váltrozás

Sajnos a megye III.-as bajnokság kezdete előtt egy héttel készült el a sorsolás, melyből kiderült, hgogy a Szabadszállás SE. augusztus 20-án itthon játszik, ezért a kispályás tornát el kellett tolnunk 21.-ére

tovább >>


"Zöld-Ász" Vándorkupa

Immár harmadik alkalommal szervezzük meg a névadó által támogatott vándorkupát augusztus 20-án

tovább >>


Ezüst Dunavecsén...

A várakozásoknak megfelelően szerezte meg csapatunk a második helyezést és Boczek Gyuri a torna legjobb játékosa lett

tovább >>


Már biztos az érem

Egy fordulóval a bajnokság vége előtt eldőlni látszik az első két hely sorsa a Dunavecsei ZEUSPORT kétfordulós teremtornán. Csapatunk a második helyezésnél rosszabbat már nem érhet el.

tovább >>


ATLASZBUSZ-2011 torna

Sikeres, jó hangulatú tornán a harmadik helyezést érte el csapatunk

tovább >>


ATLASZBUSZ-2011 kupa

Öt csapattal rendezzük meg az ez évi szenior tornát. Kunszentmiklósi, Izsákji, Jakabszállási és két Szabadszállási csapat vesz részt a versenyen.

tovább >>


Folytatódik a ZEUSPORT torna

Folytatódik a ZEUSPORT által támogatott és a Vecsei Ászok által szervezett terembajnokság február 18-án Dunavecsén és rögtön az első fordulóban rangadóval...

tovább >>


ATLASZBUSZ-2011 kupa

Öt csapattal rendezzük meg az ez évi szenior tornát. Kunszentmiklósi, Izsákji, Jakabszállási és két Szabadszállási csapat vesz részt a versenyen.

tovább >>


Bronz a TÉLI KUPÁN

A torna végén kissé kiengedett a csapat, de ennek ellenére sikerült a 3. helyezést megszerezni a Dunavecsei Téli Kupán

tovább >>


ATLASZBUSZ-2011 torna

Új támogatóval, új teremtornát rendezünk 2011. február 5-én a Petőfi Sándor Általános Iskola termében a 35-éven felüli (szenior) férfi csapatok részére

tovább >>


TÉLI KUPA Dunavecse

Közel húsz éve rendszeresen részt vesz csapatunk a Dunavecsei Sportcsarnok által megrendezésre kerülő téli teremtornán. A tornán, annak jó híre lévén rendszerint nagypályás bajnokságokban játszó, vagy futsal csapatok vesznek részt néhány amatőr együttes mellett. A bajnokság december 7-én kezdődött. Az eredményeket és a tabellát megtekintheted a honlapon.

tovább >>


ZEUSPORT torna

Eredményesen hajráztunk a ZEUSPORT kispályás tornán, melynek eredményeként a második helyen zártuk az őszi idényt.

tovább >>


Bakonyi Barangolás

Október 9-én természetbarát és túra szakágunk csapata 45 km-es teljesítménytúrán vett részt a Bakonyban.

tovább >>


ZEUSPORT torna

Szeptember 24-én kezdődik Dunavecsén a ZEUSPORT terembajnokság őszi időszaka, melyen a Barátok FC. is reészt vesz.

tovább >>


Természetbarát- és túraszakosztályt alakítottunk

Közel 20 fős alapító tagsággal megalakult a nyugdíjas klub sport-, természetbarát és túra szakosztálya. A szakosztály a Barátok FC kispályás labdarúgó csapatra épül, de csatlakoztak hozzá a természet szépségeit, a túrázás egészségjavító lehetőségét kedvelő „civil” tagok is.

tovább >>


Zöld-Ász vándorkupa

Az FC. Liverpool nyerte a 2. Zöld-Ász Vándorkupát a kiskőrösi Öreghölgy és a szabadszállási Soldiers (Kis-Bence Söröző) csapatai előtt.....

tovább >>


Zöld-Ász vándorkupa

Augusztus 20-án 08.00-órától kispályás labdarúgó tornát szervezünk a Zöld-Ász vándorkupáért

tovább >>


Eredményesen befejeződött a Városi Napok Torna

Szombaton sikeresen és eredményesen lezajlott a Szabadszállási Városi Napok kispályás labdarúgó torna. Közel 100.000 Ft jött össze a gyermeklabdarúgás támogatására

tovább >>


Kispályás focitornát szervezünk július 3-án

A Városi Napok szerves részeként kispályás labdarúgó tornát szervez a Barátok FC. csapata.

tovább >>


2. helyezés a városi sportnapon

A selejtezőből veretlenül továbbjutva, izgalmas döntőben 2 nem túl szerencsés gólt kapva második helyezést ért el a csapat a 2010. évi városi sportnapon, május elsején.

tovább >>


5. helyezés Kunszentmiklóson

Drámai végkifejlettel, az utolsó másodpercben rúgott, de a játékvezető által meg nem adott góllal \"csak\" ötödik lett csapatunk a teremtornán.

tovább >>


Solti Tavaszi Torna

A Solti Öregfiúk és a város önkormányzata által szervezett szenior teremtornán vett részt a BARÁTOK FC. csapata, ahol 3 győzelmet és egy vereséget követően a csapat a 4. helyezést érte el. Az eredményhirdetés során a "torna legjobb kapusa" címet Batta István vehette át. Gartulálunk.

Futszál labdával Jakabszálláson

A korábbi híreknek megfelelően február 21-én szenior teremtornára voltunk hivatalosak Jakabszállásra. A hat csapat két csoportban küzdött a helyezésekért. Sajnos ez a nap nem a Barátok napja volt. Elvesztettük 1-1 góllal a két selejtező mérkőzést Fülöpjakab, majd Kunszállás ellen, és az 5. helyért vívott meccset is Orgovány ellen. Ilyen még nem történt a csapattal az elmúlt 22 évben.

Futszál labdával Jakabszálláson

A korábbi híreknek megfelelően február 21-én szenior teremtornára voltunk hivatalosak Jakabszállásra. A hat csapat két csoportban küzdött a helyezésekért. Sajnos ez a nap nem a Barátok napja volt. Elvesztettük 1-1 góllal a két selejtező mérkőzést, majd az 5. helyért vívott meccset is. Ilyen még nem történt a csapattal az elmúlt 22 évben.

Öregfiúk torna Jakabszálláson

A hagyományoknak megfelelően 2010-ben is beneveztünk a jakabszállási öregfiúk csapata által szervezett teremtprnára. A torna február 21-én 6 csapat részvételével kerül lebonyolításra

MAPET focitorna

Sikeresen megrendeztük a MAPET teremtornát a 35 éven felüliek részére január 23-án.

tovább >>

Tisztelt látogatók!

Elköltöztünk!

2016. február 6-tól a focival, túrával kapcsolatos híreket új oldalunkon a www.hnyk.hu oldalon találjátok meg, illetve facebookon a Strázsa és a HNYK oldalán.

Ez az oldal nem szűnik meg, de frissítésre sem kerül.
Köszönjük eddegi érdeklődéseteket.

III. Strázsa Honvéd Teljesítménytúra 2016.01.30.
Április 2-án, immár harmadik alkalommal rendezzük meg a Strázsa teljesítménytúrát, mely egyben a Cartographia Kupa országos túrasorozat 6. állomása is.

Túránkon a 10 év alattiak és a 70 év fölöttiek ingyen vehetnek részt, de további jelentős kedvezmény közül választhat minden túrázó.

Minden túrázót szeretettel vár a rendező Honvéd Nyugdíjas Klub Strázsa Turista Egyesülete.

Részletek

Bartina ötödször 2016.01.17.
A hagyományoknak megfelelően tegnap a Szekszárdi-dombságban szervezett Bartina-2016 teljesítménytúrán vettünk részt nem túl népes, de annál lelkesebb csapatunkkal.

Tovább...

2015.... 2015.12.30.
Kedves Barátaink, Túratársaink és Tisztelt Támogatóink!
Ismét a végéhez közeledik egy év és valamennyien elmondhatjuk, hogy ebben az évben is "lépéseket" tettünk annak érdekében, hogy javuljon, de legalább ne romoljon az egészségünk és azoké sem akik részt vettek az általatok is támogatott foci- és túra-rendezvényeinken.
Visszatekintve úgy gondolom eredményes évet zártunk, hiszen rendeztünk egy teljesítménytúrát és három túrát, különböző túraútvonalak kijelölésével több, mint 500 részvevővel.
Ezeken a rendezvényeken a részvevők megismerhették a Felső Kiskunság természeti értékeit, az érintett települések (Szabadszállás, Izsák, Kunadacs, Fülöpszállás) látnivalóit, turisztikai értékeit, ízelítőt kaphattak a helyi vendégszeretetből, étel- és borkultúrából, vendéglátásból.
Túrázási lehetőséget szerveztünk az érdeklődőknek a Pilisbe, a Bakonyba, a Szekszárdi-dombságba, a Visegrádi-hegységbe, a Budai-hegyekbe és nem utolsó sorban a Mecsekbe. Örömmel tapasztaltuk, hogy egyre nagyobb az érdeklődés, hiszen többször sikerült megtöltenünk a rendelkezésre álló autóbuszokat.
Ebben az évben is megrendeztük a Városi Napok labdarúgó tornát 7 csapat részvételével, egész napos rendezvény keretében (közöttük két "élő" katonai szervezet is képviseltette magát).
Ezek az eredmények természetesen nem csak a szervezők munkáját dicsérik, hanem támogatóink hozzáállását is, hogy fantáziát láttak a túrázás elősegítésében, anyagi, szellemi, technikai segítséget nyújtottak a rendezvények eredményes lebonyolításában elősegítve ezzel a túrázás és a foci népszerűsítését és hogy az országból, de határainkon túlról is mind több ember jusson el a Felső-Kiskunságba.
Közös munkánk megtisztelő elismerése, hogy felkérték csapatunkat, hogy a 2016-os Strázsa Honvéd Teljesítménytúrát a Cartographia Kupa országos túrasorozat részeként, annak a (22-ből) az egyik állomásaként rendezzük meg.
A klub elnökével is konzultálva természetesen örömmel teszünk eleget a felkérésnek, hiszen ezzel is növelni tudjuk rendezvényünk ismertségét, többszörösére tudjuk növelni látogatottságát és remélem a kistérség lakói, érintett vállalkozásai is csak nyerhetnek a megnövekedett érdeklődéssel.
Köszönet az elvégzett munkáért és kezdjük ugyan ilyen lelkesedéssel a 2016-os évet is.
Békés, boldog új esztendőt kíván a Barátok FC és a Strázsa Turista Egyesület csapata.

Téli Strázsa túra 2015.12.13.

Sikeresen rendezte meg klubunk az ez évi negyedik túráját.
Egyre növekvő érdeklődés mutatkozik a klub Strázsa Turista Egyesülete által szervezett túrák iránt, hiszenvasárnap, 2015.12.13-án közel 130 fő látogatott el az izsáki Vadasban lebonyolított rendezvényre. Szép számmal érkeztek vendégek településünkről, de Kecskemétről, Kalocsáról, Kiskőrösről, de még a Dunántúli Bölcskéről is regisztráltunk túrázókat.
A túráról készült beszámolót ide kattintva olvashatod.

STRÁZSA- Mikulás túra 2015.10.18.

December 13-án rendezzük évzáró túránkat az Izsáki Vadasban. Advent 3. vasárnapján 10 és 16 km-es távok közül választhatnak azok, akik egy kis mozgásra, friss fenyőillatra, citromos teára, vagy forralt borra vágynak és jó társaságban szeretnének néhány órát eltölteni. Ide kattintva olvashatod a részleteket.

Mecseki túra 2015.10.07.

Egyesületünk autóbuszos utazást szervez 2015. november 7-én Hosszúheténybe (Mecsek) a "Mecseki" teljesítménytúrára. Ide kattintva olvashatod a részleteket.

Őszi "Hazajáró" túra 2015.10.05.

Kis létszámú csapatunk a Dobogókő környékét járta be 2015. október 3-án a televíziós "Hazajárók..." című műsor vezetői által szervezett teljesítménytúrán. Ide kattintva olvashatod a részleteket.

Teljesítménytúra a Mecsekben 2015.09.29

Hosszúheténybe (Mecsek) szervez túrázási lehetőséget a Honvéd Nyugdíjas Klub Strázsa Turista Egyesülete 2015. november 7-én.

Részletekért kattints ide.

Ismét gyönyörű idő fogadta a túrázókat 2015.09.19

Ideális túrázó időben, sikeresen bonyolította le egyesületünk az Őszi Strázsa Túrát.

Részletekért kattints ide.

Őszi túránk ismét a Horgászcentrumtól

Ismét megszervezzük az Őszi Strázsa túrát tervezetten 2015. szeptember 19-én, melynek rajtja és célja is a Kunadacsi Horgászcentrumban kerül berendezésre.

Részletekért kattints ide.

40-en túráztunk a Felső Bakonyban

44 fővel utaztunk Bakonybélbe és 40 fővel részt is vettünk a Magas Bakony Teljesítmény Túra valamelyik távján 2015. augusztus 29-én, vasárnap.

A túráról készült beszámolót ide kattintva olvashatod.

Sikeresen lebonyolításra került a Városi Napok torna
2015. július 11-én eredményesen rendezte meg csapatunk (már, ami a szervezést tekinti) a kispályás labdarúgó tornát, immár 7. alkalommal.

Két katona-csapat is hozzájárult a színvonal emeléséhez, a jó hangulat megteremtéséhez. A versenyről a részletes beszámolót itt tekintheted meg.

Kispályás labdarúgó torna a Szabadszállási Városi Napok és a Honvéd Hétvége keretében

2015. július 11-én kispályás labdarúgó tornát szervezünk katona csapatok, illetve helyi és környékbeli csapatok részvételével. A részleteket itt tekintheted meg.

Honvéd Emlék- és Teljesítménytúra a Pilisben 2015. május 17,

A 2015. 05. 16-i a harmadik alkalom, hogy csapatunk részt vett és teljesítette az MH Altiszti Akadémia sportegyesülete által május 21., a Honvédelem Napja alkalmából szervezett emlék- és teljesítménytúrát. A túráról készült beszámolót itt tekintheted meg.

Nyári Strázsa Túra 2015. május 12,

A 2014-ben a horgászcentrumba, illetve Izsákra szervezett túrák jó fogadtatása arra kötelez bennünket, hogy folytassuk a "helyi" túrák szervezését. Elsőként 2015. június 20-án a Strázsa-hegy környékén szervezzük meg a "Nyári" túránkat 5-15 és 25 km-es távokon. A részleteket itt tekintheted meg.

Petőfi-2015 és újabb képek a Bartina-2015-ről 2015. április 22,

2015. április 18-án 12 fővel teljesítettük a Petőfi-2015 teljesítménytúra különböző távjait.

Gyarapodik csapatunk, hiszen csatlakozott (legalább egy túra erejéig Sztupák Zoli és a 20 km-es távon is 6 fő indult el Szabadszállásról (közülük is Pintér Jenő unokája (5,5 év) a teljesítménytúra legfiatalabb indulója volt. A túra során készült képeket itt tekintheted meg.

Megkésve bár, de újabb képek kerültek feltöltésre a Bartina teljesítménytúráról, melyeket ide kattintva tekinthetsz meg.

STRÁZSA-2015 sikeresen letudva 2015. április 12,

29 településről közel 200 (193) túrázó és közel 50 fő rendező vett részt a klubunk által szervezett II. Strázsa Honvéd Teljesítménytúrán.

A legidősebb részvevő nyugdíjas klubunk tagja Elekes Sándor (78), a legfiatalabb Horváth Alma Virág (9 hónapos), a legfiatalabb túrázó pedig a Budapestről érkezett Kling Vejke Vajk (4,5) volt.

Részleteket ide kattintva olvashatsz.

STRÁZSA-2015 teljesítménytúra 2015. február 21,

2015. április 11-én a II. STRÁZSA Honvéd Teljesítménytúrát szervezi Szabadszálláson a Honvéd Nyugdíjas Klub túra szakága. A túrán bárki részt vehet a neki megfelelő távok (15, 25, 35 km) közül választva

Előnevezéssel a nevezési díjból jelentős (30 %-os) kedvezményt is kaphatsz.

Részleteket ide kattintva olvashatsz.

Kitörés-60 2015. február 14-15,

Évről-évre megrendezésre kerül a Budapest elestét - felszabadítását is szimbolizáló, a bekerített Budai-várból muníciója fogytával kitörni kényszerülő 40-50 ezer magyar-német katona hősies és tragikus tettének emléket állító "Kitörés" éjszakai teljesítménytúra.

Csapatunk először vett részt ezen a túrán, és kemény küzdelem révén - igaz csak egy fővel - ,de teljesítette a 60 km-es távot. Asbóth Gyuri beszámolóját ide kattintva tekintheted meg.

Támogasd a csapat működését!!! 2015. január 24,

A Barátok FC a Honvéd Nyugdíjas Klub sport és- túra szakosztályaként eredményesen működött 2014 évben is.

A heti "edzéseken" 12-15 fő vett részt, ami rendszeres sportolási, mozgási lehetőséget biztosított a csapat tagjain kívül bárki számára, aki lelátogatott a pályára.

Honvéd emléktornát szerveztünk a városi csapatok mellett a környező települések és két katonai szervezet csapatai részvételével és részt vettünk több bajnokságban és egynapos tornákon is.

Túra szakágunk  39 km-rel bővítette a már meglévő sárga jelzésű túrautat, országos hatókörrel megszervezte a STRÁZSA Honvéd teljesítménytúrát és további két túrát bonyolított le az érdeklődők részére, melyeken összesen több-száz túrázó ismerhette meg a Szabadszállás környezetében elterülő csodálatos erdős-buckás-szikes, túrázásra kiválóan alkalmas területeket.

Csapatunk ebben az évben is folytatni kívánja a hagyományos tevékenységét és lebonyolítani megszokott rendezvényeit, melyhez csak rendkívül szűk anyagi lehetőségek állnak rendelkezésre (tagdíj bevételek, nevezési díjak, esetenként pályázati források...). Az eredményes működés eddig is csak támogatóink hathatós hozzájárulásával volt biztosítható.

Ha részt kíván venni a csapat munkájában keressen bennünket, ha egyetért a csapat működésével, annak céljaival kérjük támogassa működésünket adója 1 %-ának felajánlásával, vagy közvetlen adományozással. Részletek és a felajánlási szelvény megtalálható, illetve letölthető ide kattintva.


Bartina-2015 teljesítménytúra 2015. január 17,

Változatlan lelkesedéssel, létszámban gyarapodva teljesítette csapatunk a Bartina teljesítménytúra 30 km-es távját 2015. január 17-én.  Részletekért katt ide!

Karácsonyi szomszédolás december 30,

Megtettük amit.... elterveztünk. Az időjárás is kitett magáért december 27-én, a túra napján. Kora reggeltől késő délutánig szívet-lelket melengető napsütés fogadta és kísérte a gyaloglásra összegyűlt lelkes túrázókat. Ezen a napon valóban minden pozitívumot el lehetett mondani a téli túrázás pozitív hatásairól, amint az néhány napja az ORIGO oldalán megjelent cikkben is olvasható.
Több mint 50-en jöttünk össze, sétáltunk, mókáztunk és jól éreztük magunkat. Részletek...

Bakonyi mikulás 2014 december 8,

A terveknek megfelelően december 6-án, "kellemes-esős-lágy" időben, hajnali fél 5-kor kerekedtünk fel és indultunk az "évi rendes", Mikulás túránkra a Bakonyba. Csodálatos és kegyetlen volt... Részletek...

Karácsonyi szomszédolás december 3,

Az előzetes terveknek megfelelően december 5-én befejeztük a két évre tervezett turista útvonal bővítést (34 km-el bővült a sárga jelzésű útvonal), amit egy téli túrával szeretnénk megünnepelni.

Ezen a túrán nem csak az építésben tevőlegesen résztvevőkre számítunk, hanem várunk és hívunk mindenkit, aki szereti a téli erdőt, a téli homokbuckákat, aki a karácsonyi töltöttkáposzta és bejgli "jótékony" hatását ellensúlyozandó szeretné jó társaságban egy kicsit égetni a kalóriákat. Várjuk az ebben évben létrejött, izsáki-, soltszentimrei és fülöpszállási civil szervezetek által alkotott "három-határ egyesület" tagjait, szimpatizánsait, hiszen ők is szervezni kívánnak hasonló túrákat kirándulásokat a szomszédos települések által határolt gyönyörű kunsági területeken.

Találkozzunk december 27-én Szabadszálláson, vagy a fülöpszállási Bicó Csárdánál, majd egy jól-sikerült téli túrát követően fogyasszunk el egy csülkös babgulyást, amit öblítsünk le forralt borral, vagy citromos teával és készüljünk együtt a 2014-es év búcsúztatására. Részletek...

Szabadkán jártunk november 17,

November 16-án Zorán Vukmanov meghívására vettünk részt a Mihajlo Kampoš Emléktúrán. Szép környezet, jó rendezés, megfelelő időjárás. Részletek...

Folytatjuk a "sárga" túraútvonal fejlesztését november 07,

Minden engedély rendelkezésünkre áll, így folytatódik a hiányzó szakasz (Izsáktól a Hármasi útelágazásig) kijelölése.

2014. november 14-én délelőtt "ültetjük el" az oszlopokat, ahol szükséges, majd ezt követően megkezdjük a jelzések elhelyezését.

Az útvonal befejezését egy "Karácsonyi szomszédolás" házi túrával szeretnénk megünnepelni, reményeink szerint izsáki barátainkkal együtt. Részletek...

Szilveszteri teremfocinovember 07,

Kispályás labdarúgó csapatunk és számos szimpatizáns továbbra is hetente, szerdánként tartja a "fizikai kondíció megtartását" célzó edzéseit a Szabadszállási Sportegyesület elnökének jóvoltából november végéig a sportsátorban, majd decembertől a PS Általános Iskola tornatermében.

Ugyanitt, a hagyományoknak megfelelően december 31-én 14 órától rendezik meg az év záró szilveszteri focit.

Ebben az évben még két teljesítménytúrán való részvételt tervezünk..november 07,

A várható kedvező időjárást is kihasználva 2014. évben még két teljesítménytúrán való részvételt tervezünk:

2014. november 16-án Szerbiába, Szabadkára hivatalos csapatunk az ottani szövetség által szervezett Mihajlo Kampos emléktúrára. Előnevezés november 10-ig. Az utazást szgk-val tervezzük.

2014. december 6-án a Bakonyba, Zirc környékére megyünk a "Bakonyi mikulás" teljesítménytúrára. Részletek...

 Üzenetküldés
Szívesen fogadjuk véleményedet a munkánkról, programjainkról. Barátok FC.

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Üzenőfal


Név:

Üzenet:Linkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!