Bejelentés


BARÁTOK FC. HONLAPJA MINDÖRÖKKÉ SPORT


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Itthon maradt a kupa

A szabadszállási Fc. Liverpool csapata nyerte a kispályás labdarúgó tornát.

Az időjárásra és a férfias küzdelemre sem panaszkodhatott az a 120-150 sportoló és szurkoló, aki részt vett, illetve kilátogatott 2015. július 11-én a városi sportpályára.

A városi napok, illetve a honvéd hétvége keretében Szabadszállás várossá avatásának 20. évfordulója tiszteletére – illetve megemlékezve a helyőrségben szolgált, ebben az évben jubileumukat ünneplő katonai szervezetekről is –, kispályás labdarúgó tornát szervezett a Honvéd Nyugdíjas Klub 2015. július 11-én 8 órától a sportpályán.

Az immár a 7. alkalommal megrendezésre került versenyen a Budapestről, Kecskemétről, Izsákról és Szabadszállásról érkező, összesen 7 csapat mérte össze tudását.

Farkas Zoltán ny. mk. alezredes, a honvéd nyugdíjas klub elnöke megnyitóját követően – melyet megtisztelt dr. Báldy Zoltán, városunk polgármestere is – két csoportban, körmérkőzéseken, heves küzdelmek során döntötték el a csapatok, hogy kik játszhatnak majd a dobogós helyezésekért. A kemény, helyenként szikrázó összecsapások eredményeként végül két szabadszállási csapat került a döntőbe, melyet az erre az alkalomra összeállt, Kovács Sándor által vezetett Fc. Liverpool nyert meg.


A torna végeredménye:

7. helyezett: Barátok Fc., Szabadszállás

6. helyezett: Soldiers, Szabadszállás

5. helyezett: MH Anyagellátó Raktárbázis Bázisparancsnokság, Kecskemét (Hetény)

4. helyezett: Izsáki vegyes

3. helyezett: MH Anyagellátó Raktárbázis, Budapest

2. helyezett: Mapet Power, Szabadszállás

1. helyezett: Fc. Liverpool, Szabadszállás

A torna legjobb góllövője: Halász László, Fc. Liverpool;

A torna legjobb kapusa: Sztakó Tibor, Mapet Power;

A torna legjobb játékosa: Kovács Péter, MH ARB BPH, Kecskemét

Az eredményhirdetés végén különdíjak átadására került sor:

· Bugyi András alezredes az MH ARB parancsnoka nevében különdíjat adott át a torna legsportszerűbb csapata, az Izsáki vegyes csapat részére;

· Farkas Zoltán ny. mk. alez. a klub elnöke a klub által felajánlott különdíjat a torna legjobb katonacsapata, az MH ARB Budapest részére adta át;

· Dr. Báldy Zoltán polgármester a város különdíját adta át a Barátok Fc. csapata részére a város és a nyugdíjas klub között kialakult jó együttműködés és a torna hosszú évek óta tartó sikeres megrendezése elismeréséül.

A közel egész napos küzdelem után a csapatok a Zöld-Ász vendéglőben egy kiadós ebéd és egy pohár sör mellett beszélték meg a tapasztalatokat.


Köszönet a csapatoknak (különösen a honvéd csapatoknak) és a szurkolóknak, hozzátartozóknak, hogy megtisztelték rendezvényünket és megköszönöm támogatóinknak is a segítségét mellyel hozzájárultak a rendezvény eredményes lebonyolításához.

(A lap alján a képek kinagyítva megtekinthetők és letölthetők, további képek tekinthetők meg ide kattintva)

 

Búza Vince, rendező

-----------------------------------------------------------------------------------

Kispályás foci a Honvéd Hétvége keretében 2015. május 31,

Immár 7. alkalommal szervezi meg a Barátok FC. (a Honvéd Nyugdíjas Klub sport és túra szakága) a kispályás labdarúgó tornát a Szabadszállási Városi Napok, illetve a Honvéd Hétvége keretében 2015. július 11-én a városi sportpályán.

A rendezvény kiemelt jelentőségét adja, hogy Szabadszállás ebben az évben ünnepli várossá avatásának 20. évfordulóját, valamint, hogy 40 éve, hogy megalapításra került a város első középfokú tanintézménye az MH Gépjárműtechnikai Honvéd Szakközépiskola jogelődje az MN Páncélos és Gépjárműtechnikai Tiszthelyettes és Szakmunkásképző Iskola.

A tervek szerint a 40 éves évfordulót ünneplő "öregdiák találkozó" részvevői is indítanak egy csapatot a tornán, mely meghívásos rendszerű, a környező települések csapatai mellett budapesti, kecskeméti és hetényi katonai szervezetek is képviseltetik magukat. A torna versenykiírása innen, a nevezési lap ide kattintva tölthető le.Városi Napok kispályás foci

Immár negyedik alkalommal a Szabadszállási Városi Napok keretében június 30-án került lebonyolításra a rendezvénysorozat nevét viselő kispályás labdarúgó torna.

Nem csalódott az a jelentős számú (zömében hozzátartozókból álló) közönség, akik a délelőtt során ezt a programot választották, hiszen izgalmas mérkőzéseket, kemény és férfias küzdelmet láthattak a városi sportpályán kialakított játéktéren.

A benevezett 10 csapat közül Szabadszállást 7, Kunszentmiklóst, Izsákot 1-1 csapat reprezentálta, és idén először Kecskemét városát is képviselte 1 csapat, akik sportszerű versenyben döntötték el a helyezéseket.

A gyors technikai értekezletet követően, a kiváló időjárási viszonyok között zajló versenyen az alábbi eredmények születtek:

1. helyezett: LIVERPOOL, Szabadszállás

2. helyezett: SÖRDÖGÖK., Szabadszállás

3. helyezett: BARCA, Kecskemét

4. helyezett: MAPET POWER Fc, Szabadszállás

5. helyezett: ÁSZOK Fc, Szabadszállás

6. helyezett: Barátok Fc I., Szabadszállás

Legjobb kapus: Debreczeni Szabolcs, Sördögök Szabadszállás

Legjobb góllövő 9 góllal: Pánczél István, Barca Kecskemét

Legjobb mezőnyjátékos: Hegedűs Edvin, LIVERPOOL Szabadszállás

Az eredményhirdetést követően a versenyt a rendező Barátok Fc. részéről Buza Vince értékelte és megköszönte a résztvevőknek a sportszerű, színvonalas küzdelmet, majd felhívta a figyelmet, hogy augusztus 18-án ismét megrendezésre kerül a ZÖLD-ÁSZ Vándorkupa ahová szintén várják a csapatok jelentkezését.

Az első három helyezett csapat az oklevelek és kupák mellett egy-egy labdával gazdagodott az SZP Kiskun Kft., a Barátok Fc. és a Honvéd Nyugdíjas Klub támogatásával. Az okleveleket, kupákat és a különböző díjakat Dr. Báldy Zoltán polgármester, a verseny fővédnöke, Szőke Péter ügyvezető igazgató, a verseny védnöke, Dr. Tóth Gyula csapatkapitány és Búr János elnök, a verseny védnöke adta át a csapatoknak.

Természetesen a torna eredményes megrendezése nem csak a szervezők érdeme. Ezúton mondunk köszönetet az eddig ismertetett támogatókon túl Áipli László, Pellikán Imre, Szabó Imre, Szívós László, Szabó Sándor, Varga István vállalkozóknak, Szabadszállás Város Önkormányzatának, a GAMESZ kollektívájának a rendezvény támogatásáért.

Hagyományosan a Városi Napok kispályás labdarúgó torna ad alkalmat a Barátok Fc. csapatában a korábbi években szerepelt játékosok és családtagjaik részére, hogy találkozzanak a csapat jelenlegi tagjaival, felelevenítsék a korábbi versenyélményeket. Ennek megfelelően a versenyen és az azt követő baráti beszélgetésen közel 40-en gyűltünk össze egy kis anekdotázásra.

Találkozzunk jövőre, amikor a Barátok Fc. a torna megrendezése mellett a 25 éves évfordulójának megünneplésével igyekszik emlékezetessé tenni a Városi Napok rendezvénysorozatot.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!