Bejelentés


BARÁTOK FC. HONLAPJA MINDÖRÖKKÉ SPORT


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


25 éves a Barátok Fc.

Fennállásának 25. évfordulója alkalmából meghívásos kispályás labdarúgó tornát szervezett a Barátok Fc.
Nyolc csapat részvételével, a változékony időjárás „támogatása” mellett került megrendezésre a kispályás labdarúgó torna szombaton, június 1-én. A Kiskőrösről, Izsákról, Dunavecséről és Szabadszállásról érkezett csapatok sportszerűen, az alkalomnak megfelelő lelkesedéssel küzdöttek a minél jobb helyezések elérése érdekében.
A verseny szünetében színvonalas bemutatót tartott a Szabadszállási Foci suli U-13-as és U-16-os csoportja, Búzási Balázs edző vezetésével.
A selejtezőket követően, a tét növekedésével nőtt a „harci kedv” és egyre élesebb csatákban az alábbi eredmények születtek:

1. helyezett: Barátok Fc I. csapata
2. helyezett: Vecsei Ászok, Dunavecse
3. helyezett: Öreghölgy, Kiskőrös
4. helyezett: Soldiers BT., Szabadszállás
5. helyezett: Barátok FC. II. csapata
6. helyezett: MAPET POWER, Szabadszállás
7. helyezett: Fekete Bikák, Izsák
8. helyezett: Ászok SC., Szabadszállás

Az egyéni teljesítményeket értékelve a játékvezetők javaslatai alapján:
- a legjobb kapus: Nagy Róbert, Soldiers BT.
- a legjobb játékos: Illés László, Barátok FC.
- a torna gólkirálya: Boczek György, Barátok FC.

A díjakat Dr. Báldy Zoltán polgármester, a torna fővédnöke, Szőke Péter az SZP KISKUN Kft. ügyvezetője, a torna védnöke és Búr János a Honvéd Nyugdíjas Klub elnöke, a torna védnöke adta át.

Az eredményhirdetés végén a jubileum alkalmából külön díjat adott át a Kisbence Söröző tulajdonosa az első három helyezett csapatnak, Szőke Péter ügyvezető, Bugyi András alezredes az MH VEK Üzemanyag Ellátó Raktár parancsnoka, valamint a Soldiers BT., és a Vecsei Ászok csapata pedig az ünnepelt Barátok FC. csapata részére.

Az elhangzott köszöntők és jókívánságok után a Barátok FC. csapatától a mérkőzés alkalmából készült, a jubileumi emblémával díszített pólókat kaptak a verseny támogatói, valamint a versenyen jelen lévő, de a játékban részt nem vevő, volt Barátok FC. csapat tagok.

A jó hangulatú versenyt követően a csapatok, a meghívottak és hozzátartozók egy finom ebéd közben beszélték meg a tapasztalatokat és emlékeztek az elmúlt 25 év fontosabb eseményeire.

 

A verseny sikeres megrendezése érdekében köszönet illeti a támogatást nyújtó Kisbence Söröző, és a Zöld Ász étterem tulajdonosát, a Honvéd Nyugdíjas Klub elnökét valamint a név nélkül jelentős támogatást nyújtó vállalkozókat.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

2013-ban 25 éves a BARÁTOK FC.

25 éve az akkor még működő MN 7260 katonai szervezetnél egy baráti társaság alapította meg az egyesületet, mely azt követően folyamatosan új tagokkal bővült. Kezdetben szinte csak katonák alkották a csapatot, de később egyre több „civil” (pedagógus, vízvezeték szerelő, orvos…) csatlakozott a csapathoz, míg mára már csak két katona (nyugdíjas) tagja van a BARÁTOK FC-nek.

Mint az a nevéből is adódik elsősorban kispályás labdarúgó versenyeken vett részt a csapat, de a tagok mentalitásából, sport iránti elkötelezettségéből adódóan szinte minden féle sportversenyen, sportrendezvényen elindultak a 24 órás kosárlabdán, a nagypályás focin, az asztaliteniszen, teniszen keresztül, az atlétikai versenyek futószámaiban és már több éve a teljesítménytúrázás is szerepel a csapat programjában.

A BARÁTOK FC elsősorban saját tagjainak anyagi hozzájárulásával működik, de versenyeit néhány lelkes szabadszállási vállalkozó és esetenként a Szabadszállás Város Önkormányzata is támogatta. Annak érdekében, hogy pályázati feltételeket szerezzünk a csapat már 3 éve a Honvéd Nyugdíjas Klub sport és túra szakágaként működik.

Az eltelt 25 évre emlékezve a BARÁTOK FC jubileumi kispályás labdarúgó tornát szervez a városi sportpályán, június 1-én délelőtt.
A versenyen részt vesznek a volt- és jelenlegi "barátok" és azok családtagja is reményeink szerint több csapatot alkotva, valamint a környező településekről és Szabadszállásról meghívott csapatok . A versenyt követően egy kötetlen baráti beszélgetésen elevenítjük fel az elmúlt 25 év emlékeit.
A versenyen csak korlátozott számú csapat vesz részt meghívás alapján.
A program terveink szerint 9 órakor kezdődik a volt honvédségi sportpályán.
A versenykiírást a meghívott csapatok ide kattintva tölthetik le.
A torna programja:
- selejtező mérkőzések                      09.00-tól
- Szabadszállási Foci suli bemutatója 11.30-tól
- Helyosztó mérkőzések:                   12.00-tól
- Eredményhirdetés:                          13.30-kor
- Ebéd, baráti beszélgetés: 14.00-tól

Az oldal alján néhány képet tekinthetsz meg a Barátok 25 évéről.

 

 

 Üzenetküldés
Ha véleményed, javaslatod, ötleted van itt megüzenheted.

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!