Bejelentés


BARÁTOK FC. HONLAPJA MINDÖRÖKKÉ SPORT


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Két túra egy hétvégén

Nagyüzem volt a június 20-i hétvégén a Szabadszállás és Kunadacs közötti erdőkben. A Szabadszállási Honvéd Nyugdíjas Klub túra szakága három táv kijelölésével készült a meghirdetett Nyári Strázsa túrára.

A jelentkezők az igazán kellemes időben a 21, a 15 és az 5 km-es távok közül választhattak, hogy a túra jelmondatának megfelelően „tegyenek néhány lépést az egészségükért”.

Közel 90 ember – többségében helyiek, de érkeztek Kecelről, Kecskemétről és Budapestről is – vett részt a rendezvényen és 79-en teljesítették is valamelyik távot. A célban a rendezők egy emléklappal kedveskedtek a túrázóknak a teljesítés igazolásaként, majd jöhetett a finom babgulyás a Tóth-tanya melletti „tölgyes”-ben. (Sok-sok kép és észrevételek a facebook oldalunkon)

A klub elnöksége egy emléklap átadásával külön megemlékezett a legfiatalabb (Kling Zea Tara, Budapesti, 1 éves) és legidősebb (Kristóf Károlyné, klubtagunk, 80 éves) részvevőről, valamint a túrázó, ez évben kerek évfordulójukat ünneplő klubtagokról.

A rendezők szombaton már rutinosan végezték feladataikat, hiszen 19-én pénteken a Bács-Kiskun megyei közszolgálati dolgozók XIII. alkalommal megrendezett sportnapja keretében ugyan ezeket a pályákat használva szerveztek túrát a közel 50 jelentkező részére.

A kétnapos rendezvény sikeres lebonyolítása érdekében nyújtott segítségért köszönet illeti Szabó Imre, Szalontai Bálint, Tóth János vállalkozókat, a Közösségi Ház és a Polgármesteri Hivatal dolgozóit valamint a közvetlen lebonyolításban segédkező hozzátartozókat és barátokat.

Találkozzunk az Őszi túrán, szeptember 19-én, mely a következő helyi szervezésű túrája lesz a csapatnak.

 

"Tegyél néhány lépést az egészségedért"

Nyári Strázsa túrát szervezünk

2015. június 20-án túrát szervezünk a Strázsa-hegy környéki erdőkben, 5, 15 és 21 km-es távokon.

Kellő létszám esetén a célban ebédet és büfét is biztosítunk. Aki nem kíván saját közlekedési eszközt igénybe venni, azokat busszal kiszállítjuk a start helyszínére, illetve a hazaszállítást is megoldjuk.

Szállítást és ellátást csak a 2015. június 15-ig regisztrált részvevőknek tudunk biztosítani.

A 21 km-es táv rajtja az AUTO-MIX vendéglőnél június 20-án 9 órától, az 5 és 15 km-es távok rajtja a Tóth János tanya melletti tölgyesből, 2015. június 20-án 10 órától van tervezve.

Akik autóbusszal kívánnak kiutazni a rendezvényre, azok 09.30-ra az AUTO-MIX vendéglőnél gyülekezzenek.

A túrán bárki részt vehet, az is, aki csak egy kis sétára, vagy friss levegőre vágyik. Mindenkit szeretettel várnak a rendezők.

A rendezvény részleteit ide kattintva, a levezetési tervből ismerheted meg, a regisztrációs lapot innen töltheted le.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!