Bejelentés


BARÁTOK FC. HONLAPJA MINDÖRÖKKÉ SPORT


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponHírek
Elkészült a "sárga"

"Karácsonyi szomszédolás" fedőnevű téli túrával ünneplik a "barátok" és a nyugdíjas klub a most átadásra kerülő 34 km-es túraútvonalat, melyen a szomszéd települések

Elkészült a "sárga"

"Karácsonyi szomszédolás" fedőnevű téli túrával ünneplik a "barátok" és a nyugdíjas klub a most átadásra kerülő 34 km-es túraútvonalat, melyen a szomszéd települések

tovább >>


Túraútvonal épül Szabadszálláson

Izsáktól Szabadszálláson át Kunadacs ÉK-i határáig túrista útvonalat létesít a Honvéd Nyugdíjas Klub ...

tovább >>


STRÁZSA Honvéd teljesítménytúra

Teljesítménytúrát szervez a Honvéd Nyugdíjas Klub sport és túra szakága 2014. július 5-én Szabadszálláson 15-25-35 km-es távokon. Terveink szerint évente megrendezzük a túrát....

tovább >>


Városi Napok foci

Ismét megrendezzük a Városi napok keretében a kispályás tornát hivatásos játékvezetők irányiításával...

tovább >>


Elvertük az I. helyezettet

2:1-re sikerült legyőzni a jelenlegi első helyezettet. Rendkívül szoros a bajnokság, hiszen az utolsó forduló előtt még akár 3 csapat is bajnok lehet...

tovább >>


2:2 a nyitómérkőzésen

Az első forduilóban döntetlent játszottunk az egyik esélyes ellen...

tovább >>


III. Hasslinger kupa Dunavecsén

Ismét részt vesz csapatunk a most névváltozáson átesett, őszi - tavaszi fordulós terembajnokságon Dunavecsén, ahol tavaly a 3. helyezést értük el.

tovább >>


Karancs-Medves túra

Túra szakágunk 30 km-es teljesítménytúrán vett rész a Karancs és a Medves vidékén. A túra a Somoskőújfalui határátkelőtől indult, Szlovákiában folytatódott, majd Somoskő vára, Salgóvár és a Karancs több mint 700 m-es csúcsa érintésével érkezett vissza a határátkelőhöz

tovább >>


3. helyezést ért el a csapat..

..az immár harmadik alkalommal megrendezett Zöld-Ász Vándorkupán

tovább >>


Időpont váltrozás

Sajnos a megye III.-as bajnokság kezdete előtt egy héttel készült el a sorsolás, melyből kiderült, hgogy a Szabadszállás SE. augusztus 20-án itthon játszik, ezért a kispályás tornát el kellett tolnunk 21.-ére

Időpont váltrozás

Sajnos a megye III.-as bajnokság kezdete előtt egy héttel készült el a sorsolás, melyből kiderült, hgogy a Szabadszállás SE. augusztus 20-án itthon játszik, ezért a kispályás tornát el kellett tolnunk 21.-ére

tovább >>


"Zöld-Ász" Vándorkupa

Immár harmadik alkalommal szervezzük meg a névadó által támogatott vándorkupát augusztus 20-án

tovább >>


Ezüst Dunavecsén...

A várakozásoknak megfelelően szerezte meg csapatunk a második helyezést és Boczek Gyuri a torna legjobb játékosa lett

tovább >>


Már biztos az érem

Egy fordulóval a bajnokság vége előtt eldőlni látszik az első két hely sorsa a Dunavecsei ZEUSPORT kétfordulós teremtornán. Csapatunk a második helyezésnél rosszabbat már nem érhet el.

tovább >>


ATLASZBUSZ-2011 torna

Sikeres, jó hangulatú tornán a harmadik helyezést érte el csapatunk

tovább >>


ATLASZBUSZ-2011 kupa

Öt csapattal rendezzük meg az ez évi szenior tornát. Kunszentmiklósi, Izsákji, Jakabszállási és két Szabadszállási csapat vesz részt a versenyen.

tovább >>


Folytatódik a ZEUSPORT torna

Folytatódik a ZEUSPORT által támogatott és a Vecsei Ászok által szervezett terembajnokság február 18-án Dunavecsén és rögtön az első fordulóban rangadóval...

tovább >>


ATLASZBUSZ-2011 kupa

Öt csapattal rendezzük meg az ez évi szenior tornát. Kunszentmiklósi, Izsákji, Jakabszállási és két Szabadszállási csapat vesz részt a versenyen.

tovább >>


Bronz a TÉLI KUPÁN

A torna végén kissé kiengedett a csapat, de ennek ellenére sikerült a 3. helyezést megszerezni a Dunavecsei Téli Kupán

tovább >>


ATLASZBUSZ-2011 torna

Új támogatóval, új teremtornát rendezünk 2011. február 5-én a Petőfi Sándor Általános Iskola termében a 35-éven felüli (szenior) férfi csapatok részére

tovább >>


TÉLI KUPA Dunavecse

Közel húsz éve rendszeresen részt vesz csapatunk a Dunavecsei Sportcsarnok által megrendezésre kerülő téli teremtornán. A tornán, annak jó híre lévén rendszerint nagypályás bajnokságokban játszó, vagy futsal csapatok vesznek részt néhány amatőr együttes mellett. A bajnokság december 7-én kezdődött. Az eredményeket és a tabellát megtekintheted a honlapon.

tovább >>


ZEUSPORT torna

Eredményesen hajráztunk a ZEUSPORT kispályás tornán, melynek eredményeként a második helyen zártuk az őszi idényt.

tovább >>


Bakonyi Barangolás

Október 9-én természetbarát és túra szakágunk csapata 45 km-es teljesítménytúrán vett részt a Bakonyban.

tovább >>


ZEUSPORT torna

Szeptember 24-én kezdődik Dunavecsén a ZEUSPORT terembajnokság őszi időszaka, melyen a Barátok FC. is reészt vesz.

tovább >>


Természetbarát- és túraszakosztályt alakítottunk

Közel 20 fős alapító tagsággal megalakult a nyugdíjas klub sport-, természetbarát és túra szakosztálya. A szakosztály a Barátok FC kispályás labdarúgó csapatra épül, de csatlakoztak hozzá a természet szépségeit, a túrázás egészségjavító lehetőségét kedvelő „civil” tagok is.

tovább >>


Zöld-Ász vándorkupa

Az FC. Liverpool nyerte a 2. Zöld-Ász Vándorkupát a kiskőrösi Öreghölgy és a szabadszállási Soldiers (Kis-Bence Söröző) csapatai előtt.....

tovább >>


Zöld-Ász vándorkupa

Augusztus 20-án 08.00-órától kispályás labdarúgó tornát szervezünk a Zöld-Ász vándorkupáért

tovább >>


Eredményesen befejeződött a Városi Napok Torna

Szombaton sikeresen és eredményesen lezajlott a Szabadszállási Városi Napok kispályás labdarúgó torna. Közel 100.000 Ft jött össze a gyermeklabdarúgás támogatására

tovább >>


Kispályás focitornát szervezünk július 3-án

A Városi Napok szerves részeként kispályás labdarúgó tornát szervez a Barátok FC. csapata.

tovább >>


2. helyezés a városi sportnapon

A selejtezőből veretlenül továbbjutva, izgalmas döntőben 2 nem túl szerencsés gólt kapva második helyezést ért el a csapat a 2010. évi városi sportnapon, május elsején.

tovább >>


5. helyezés Kunszentmiklóson

Drámai végkifejlettel, az utolsó másodpercben rúgott, de a játékvezető által meg nem adott góllal \"csak\" ötödik lett csapatunk a teremtornán.

tovább >>


Solti Tavaszi Torna

A Solti Öregfiúk és a város önkormányzata által szervezett szenior teremtornán vett részt a BARÁTOK FC. csapata, ahol 3 győzelmet és egy vereséget követően a csapat a 4. helyezést érte el. Az eredményhirdetés során a "torna legjobb kapusa" címet Batta István vehette át. Gartulálunk.

Futszál labdával Jakabszálláson

A korábbi híreknek megfelelően február 21-én szenior teremtornára voltunk hivatalosak Jakabszállásra. A hat csapat két csoportban küzdött a helyezésekért. Sajnos ez a nap nem a Barátok napja volt. Elvesztettük 1-1 góllal a két selejtező mérkőzést Fülöpjakab, majd Kunszállás ellen, és az 5. helyért vívott meccset is Orgovány ellen. Ilyen még nem történt a csapattal az elmúlt 22 évben.

Futszál labdával Jakabszálláson

A korábbi híreknek megfelelően február 21-én szenior teremtornára voltunk hivatalosak Jakabszállásra. A hat csapat két csoportban küzdött a helyezésekért. Sajnos ez a nap nem a Barátok napja volt. Elvesztettük 1-1 góllal a két selejtező mérkőzést, majd az 5. helyért vívott meccset is. Ilyen még nem történt a csapattal az elmúlt 22 évben.

Öregfiúk torna Jakabszálláson

A hagyományoknak megfelelően 2010-ben is beneveztünk a jakabszállási öregfiúk csapata által szervezett teremtprnára. A torna február 21-én 6 csapat részvételével kerül lebonyolításra

MAPET focitorna

Sikeresen megrendeztük a MAPET teremtornát a 35 éven felüliek részére január 23-án.

tovább >>

 

Barátok közt…,

Jubileumi foci-torna a Városi Napok keretében

 Amint az a városban elhelyezett plakátokon is olvasható volt a Szabadszállási Városi Napok keretében megrendezésre került a városi sportpályán egy kispályás labdarugó torna.

A torna apropóját az adta, hogy van Szabadszálláson egy csapat, a „Barátok FC.”, amely 20 év óta, ha nem is ugyanabban az összeállításban, de ugyanazon a néven és változatlan mentalitással tartja heti edzéseit és vesz részt különböző versenyeken, tornákon Gyulától Mórig, Kaposvártól Kunszentmiklósig, Bugactól Budapestig, ahová csak meghívást kap.

Az eltelt 20 évre való visszatekintés, a „régi Barátok”-kal való találkozás adta a fő motivációt a jelenlegi csapatnak ahhoz, hogy megszervezze ezt az emléktornát.

A meghívásos tornán a testvérvárosunk, Schönenberg-Kübelberg csapata, a Solt, Bugac, és Kiskunfélegyháza településeket reprezentáló csapatok, valamint a „Barátok FC.” jelenlegi és a korábbi játékosaiból összeállított I. és II. csapat vett részt.

A jó iramú, de helyenként sok technikai hibával tarkított nyitómérkőzéseket követően Papp Miklós nyugállományú ezredes, a torna védnöke nyitotta meg hivatalosan a versenyt és elevenítette fel a kezdetben szinte csak a helyőrségben állomásozó katonai szervezetek hivatásos katonáira épülő, majd a későbbiekben a város focit szerető lakosaira támaszkodó „Barátok FC.” Hagyományait.

A megnyitót követően folytatódtak a mérkőzések. A két csoportban zajló selejtezők során esetenként jelentősebb tudáskülönbségek mutatkoztak és helyenként szikrázó mérkőzéseket is láthatott a közönség, ahol a következő végeredmény született:

"A" csoport:

1. Solt , 2. Barátok II., 3. Schönenberg - Kübelberg 

 

"B" csoport:

1. Kiskunfélegyháza, 2. Barátok I., 3. Bugac

A helyosztó küzdelmek során a testvérváros együttese a Bugac csapatával került össze, és ugyan „néhány” poszton a csapat megerősítésre került, de így is 1-0-ás vereséget szenvedett, s a Bugac lett az ötödik.

A dobogó harmadik fokáért igazi presztízsmérkőzés zajlott a Barátok I. és II. csapata között. A két helyi csapat ádáz csatát vívott, amiből végül a „fiatalabb”, és jelenleg is aktív(abb) játékoskerettel rendelkező Barátok I. csapata vitte el a pálmát és szerezte meg a torna harmadik helyezését.

A döntőbe jutott kiskunfélegyházi és solti csapat (igazolva, hogy ezen a napon megérdemelten jutottak a döntőbe) kemény, helyenként szikrázó mérkőzésen, változatos gyors játékot mutatva döntötte el az első hely sorsát. A Solt szerezte meg a vezetést, de röviddel később a félegyházi csapat kiegyenlített, majd egy alsósarkos lövéssel a győzelmet is megszerezte.

Rövid szünetet követően a torna díjait a város polgármestere Dr. Balázs Sándor, a torna fővédnöke adta át a csapatoknak.

A csapatok között az alábbi sorrend alakult ki:

1. helyezett: Kiskunfélegyháza képviseletében a Mono-Pool Team csapata

2. helyezett: Solt csapata

3. helyezett: Barátok I. csapata

4. helyezett: Barátok II. csapata

5. helyezett: Bugac csapata

6. helyezett: Schönenberg-Kübelberg csapata

 Eredményhirdetés

A különdíjak közül a legjobb játékos címet Szakállas Gábor, a legjobb kapus címet Nadrai László (mindketten a Kiskunfélegyháza játékosai), a legjobb góllövő címet Illés László a Barátok I. csapatának tagja és a legsportszerűbb csapat címet a testvérváros, Schönenberg-Kübelberg csapata szerezte meg.

Nagy megtiszteltetés volt úgy a résztvevő csapatok, mint a szervezők számára is, hogy a testvérvárosunk csapatát a polgármester, Karl-Heinz Schoon vezette (játékosként is) méltóan képviselve városát. Köszönet érte.

A kiváló időjárási körülmények között megrendezett, jó hangulatú torna tapasztalatait a csapatok egy hangulatos ebéd elfogyasztása során elemezték ki és egy hűsítő sörrel próbálták az elvesztett folyadékmennyiséget pótolni.

A torna eredményesen befejeződött, de reményeink szerint folytatódni fog. Szeretnénk (amennyiben az illetékesek egyetértését és támogatását is sikerül elnyerni) a tornát évente a Városi Napok keretében megszervezni.

Végezetül köszönjük a torna megrendezéséhez nyújtott támogatást Dr. Balázs Sándornak a verseny fővédnökének, Papp Miklósnak a verseny védnökének, Áipli László Birkás Menyhért, Ozsváth János, Pellikán Imre, Szabó Imre, Szatmári Károly, Szívós László, Szőke Péter, Vanyúr István, Varga István helyi vállalkozóknak, Szekeres Mihálynak és Zsoldos Sándornak a József Attila Közösségi Ház dolgozóinak, a MAPET-2007 Kft-nek, Kovács Györgynek a PRODE-STYL Zrt. vezérigazgatójának, valamint Veverka Lászlónak a Nemzetvédelmi Egyetem nyomdája vezetőjének.

 


Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Üzenőfal


Név:

Üzenet:Linkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!