Bejelentés


BARÁTOK FC. HONLAPJA MINDÖRÖKKÉ SPORT


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 Közel 150-en rúgták a „bőrt”

Immár harmadik alkalommal a Szabadszállási Városi Napok keretében, július 2-án került lebonyolításra a rendezvénysorozat nevét viselő kispályás labdarúgó torna.

Nem csalódott az a jelentős számú szurkoló – köztük Szabadszállás testvérvárosainak képviselői –, aki a délelőtt során ezt a programot választotta, hiszen izgalmas mérkőzéseket, kemény és férfias küzdelmet láthattak a városi sportpályán kialakított három kispályán.

A benevezett rekord számú 12 csapat közül Szabadszállást 7, Kiskőröst, Kunszentmiklóst, Izsákot, és Ráckeresztúrt pedig 1-1 csapat reprezentálta, akik sportszerű versenyben döntötték el a helyezéseket. (Sajnos a ladánybenei csapat nem érkezett meg a versenyre.)

A Honvéd Nyugdíjas Klub elnöke, Horváth Balázs ezredes által megnyitott izgalmas versenyen az alábbi eredmények születtek:

1.      helyezett: Sherpa Mahacskala, Kiskőrös

2.      helyezett: Barátok FC., Szabadszállás

3.      helyezett: MAPET Power, Szabadszállás

4.      helyezett: FC. Liverpool, Szabadszállás

5.      helyezett: Fekete Bika, Izsák

6.      helyezett: Zsiványok, Szabadszállás

Legjobb kapus: Valentyik Pál, MAPET Power

Legjobb góllövő 12 góllal: Hegedűs Edvin, FC. Liverpool

Legjobb mezőnyjátékos: Horváth Ádám, Sherpa Mahacskala

A rendezők által első alkalommal meghirdetett legjobb játékvezető díjat: Bosnyák Sándor nyerte Helvéciáról

Az eredményhirdetést követően a versenyt dr. Báldi Zoltán, Szabadszállás Város polgármestere értékelte és megköszönte a résztvevőknek a sportszerű, színvonalas küzdelmet, további sok sikert kívánt a csapatoknak.

Az első hat helyezett csapat az oklevelek, érmek és kupák mellett egy-egy versenylabdával gazdagodott a Kis-Bence söröző, a Szabó-Hús Kft., a Don-Buksi söröző és a Honvéd Nyugdíjas Klub támogatásával.

Természetesen a torna eredményes megrendezése nem csak a szervezők érdeme. Ezúton mondunk köszönetet az eddig ismertetett támogatókon túl Áipli László, Pellikán Imre, Szabó Imre, Szívós László és Szőke Péter vállalkozóknak, Szabadszállás Város Önkormányzatának, a GAMESZ éa s József Attila Közösségi Ház kollektívájának, valamint a név nélkül a rendezvényt támogató vállalkozóknak.


 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!